PALVELUT  

        MAHDOLLISTAMME MIKROBIVAPAAN TILAN

              - SOLUTIONS FOR MICROBE FREE FACILITIES -

Sininen LED -valo ja katalyysipinnoite
tuhoavat tutkitusti 99% kaikista bakteereista ja viruksista.

"Sinisen valon käytön leikkaussaleissa on jo osoitettu vähentävän leikkausalueen infektioita -75 %."  

MIKROBIVAPAA TYÖTILA - 2021

Desinfiointitaso 99%, tutkitusti!


Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää vaikuttavuudesta. 

Sininen valo eri käyttöympäristöissä

Sininen LED-valo on täysin turvallista ihmisille 

Elintarvikkeiden valmistus ja pakkaus, Kauppa, Myymälät, Kauppakeskukset, Toimistot, Henkilökuntatilat , Majoitus- ja  Ravintolatilat, Oppilaitokset, Päiväkodit , Hoivakodit, Apteekit, Terveydenhuollon tilat,  Liikennevälineet,  Liikenneasemat, Kuntosalit, Urheilupaikat, Teollisuustilat, Teatterit, Asuntojen uudis- ja korjausrakentaminen, Taloyhtiöiden saunaosastot, Uimahallit ....

Fotonidesinfiointijärjestelmällä on mahdollisuus luoda erilaisia toteutusratkaisuja. Sen avulla voidaan desinfioida kokonaisten tilojen ilma ja pinnat tutkitusti.

Näkyvä sininen valo ja UV-valo ovat molemmat pintadesinfiointimenetelmiä. Kuitenkin, ne poikkeavat toisistaan erittäin paljon:

Sinisen valon desinfiointijärjestelmä on tarkoitettu kokonaisten huoneiden ja usein kosketeltujen pintojen automaattiseen desinfiointiin. Näkyvä sininen valo ei ole haitallista ihmisille, vaan se tuhoaa bakteerit, homeet ja sienet edistämättä mikrobilääkeresistenssiä. 

UV-valoa ei tulisi koskaan käyttää avoimien tilojen desinfioinnissa, jossa on vaarana, että ihminen saattaa altistua. UV-valo voi tunnetusti aiheuttaa ihovauriota ja jopa syöpää, ja se voi vahingoittaa silmiä pysyvästi. Kuitenkin, UV-valolla on ehdottomasti vahva rooli desinfioinnissa - sitä käytetään parhaiten suljetussa tilassa tai ilmastointijärjestelmissä, jossa ei ole vaaraa altistumiselle.


  

Nopea SARS-CoV-2- ja Influenssa-A-virusten inaktivointi turvallisella näkyvällä sinisellä valolla


Omikron säilyy muovipinnalla pidempään kuin muut koronavariantit, jopa 193 tuntia - Myös ihmisiholla se sinnittelee pisimpään/ Mediuutiset 28.3.2022

Lue lisää


Chemistry and human exposure implications of secondary organic aerosol production from indoor terpene ozonolysis / 2/2022 (Pintapuhdistus kaupallisilla desinfiointiaineilla)

Lue lisää


This note sets out a range of scenarios to illustrate possible courses of the SARS-CoV-2 pandemic for the UK. All assume that SARS-CoV-2 will continue to circulate for the foreseeable future and that variants will emerge. 2/2022

Lue lisää


Sinisen valon käytön leikkaussaleissa on jo osoitettu vähentävän leikkausalueen infektioita -75 %.

Lue lisää


Omicron selviää paljon kauemmin muovilla ja iholla kuin aiemmat COVID-variantit/ By David Walsh & Reuters • 25.1.2022

Lue lisää


Näkyvän sinisen valon kyvystä inaktivoida viruksia on kertynyt uutta tieteellistä näyttöä. Useat uudet tutkimukset osoittavat, että erityisesti vaipalliset virukset, kuten koronavirukset (ml. SARS-CoV-2, COVID-19 aiheuttaja) ja Influenssa-A (yleinen kausiflunssan ja sairaspoissaolojen aiheuttaja), ovat herkkiä näkyvälle siniselle valolle. Tutkimusten mukaan virusten inaktivoitumista tapahtuu jo minuuttien kuluessa. Sininen valo vaikuttaa mikrobeihin pinnoilla ja ilmassa - mahdollisesti myös aerosoli-pisaroissa oleviin viruksiin.

Lue lisää


Antibioottiresistentit bakteerit ovat ilmastonmuutoksen kaltainen uhka, jonka korona toi esiin - tavallinen infektio voi tappaa Suomessakin (YLE 30.5.2020)


How COVID-19 mRNA Vaccines Work


The COVID-19 pandemic in Europe, 2020.01.20 - 2021.11.20

Katso video


10 kysymystä ja vastausta koronan uudesta virusmuunnoksesta. Yle 1.12.21

Lue lisää


Covid not over and next pandemic could be more lethal, says Oxford jab creato. 6.12.2021

Lue lisää


Huonossa sisäilmassa koronatartunnan voi saada minuuteissa - tehokas tuuletus laskee riskiä luultua enemmän, kertoo VTT:n tuore tutkimus. Yle 16.12.2021

Lue lisää


Konsultointi

Olemme erikoistuneet terveysturvallisuuteen

Autamme asiakkaitamme turvallisten ja mikrobivapaiden asiakas- ja työskentelytilojen toteutuksissa.

Suunnittelemme ja toteutamme ratkaisuja eritoimialojen tarpeisiin.

Ratkaisumme palvelevat asiakkaitamme esimerkiksi teollisuudessa, kaupan alalla, majoitus- ja ravintolatoiminnassa,
kuntosaleilla, urheilutiloissa, oppilaitoksissa,terveydenhuollon tiloissa, hoivakodeissa, teattereissa, toimistoissa, liikennevälineissä ja liikenneasemilla.

Soita meille tai lähetä viesti.

Saat meiltä tarpeesi mukaisen ja oikeinmitoitetun ratkaisun, jonka avulla voit taata jatkuvan turvallisemman asiakaskohtaamisen, vähentää henkilöstön sairauspoissaoloja, parantaa tilojen sisäilmaa, tuotteiden puhtautta ja ennen kaikkea välttää useimpia turhia epäpuhtauksista aiheutuvia sairastumisia.Fotonidesinfiointi

Sininen valo

Puhtaus ja desinfiointi ovat uusi normaali. Kaikkialla yhteiskunnassa kiinnitetään aikaisempaa enemmän huomiota puhtauteen, mutta perinteisen ilmanvaihdon tehostaminen, siivous tai kemikaalein tapahtuva puhdistaminen ei yksinään varmista riittävää lopputulosta.

Ratkaisumme perustuvat Sinisen valon oikein mitoitettuun käyttöön pintojen ja ilman
desinfioimiseksi
ja muiden puhtauden varmistamiseen liittyvien toimien rinnalla.

Sinisen valon mikrobeja tuhoavat ominaisuudet on tunnettu jo vuosikymmeniä, mutta vasta viimeisin LED-teknologian kehitys on mahdollistanut kustannustehokkaan desinfioinnin sinisellä valolla.

Valolla desinfioinnilla eli fotonidesinfioinnilla voidaan luoda terveempi, puhtaampi ja turvallisempi ympäristö. Käyttämällä oikein
suunniteltua ja mitoitettua Sinistä valoa pintojen ja sisäilman desinfiointiin voidaan todennetusti saavuttaa puhtaustaso, joka estää mikrobitoiminnan aiheuttamien sairauksien leviämisen.

Sininen LED-valo on täysin turvallista ihmisille.

Käyttö on huoltovapaata, automaattista, jatkuvaa, kustannustehokasta eikä edellytä tilojen käyttäjiltä mitään toimia. Kokonaisissa huone- tai WC-tiloissa Sininen valo voi työskennellä aina, kun tila ei ole käytössä.
Tilojen ollessa käytössä  automatiikka kytkee käyttöön tarvittavan valkoisen valon.

Sininen valo on luomua ja sen avulla vähennetään kemikaalikuormitusta merkittävästi.

Siivoukseen käytettäviä työpanostuksia voidaan kohdentaa uudelleen ja korvata kemikaalien käyttöön perustuvia toimenpiteitä näkyvän puhtauden aikaansaamiseksi.

Sininen valo on suomalaista huippuosaamista, patentoitua ja tutkitusti tehokasta teknologiaa. Tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Tuotteiden valmistaja on Euroopan ensimmäinen siniseen valoon perustuvia desinfiointituotteita
toimittava yritys.

Käytämme sinisen LED-valon lisäksi UVC-valoa ratkaisuissa, joissa desinfioidaan ilmaa ja pienesineitä, esimerkiksi suodattamia, työvälineitä, puhelimia, näppäimistöjä, vierailukortteja, kulkutunnisteita ja suojalaseja turvallisesti ilman kemikaaleja ja tasalaatuisesti.

Ratkaisu soveltuu myös herkkien materiaalien desinfiointiin,sillä sen tuottama säteily on ionisoimatonta.


Elintarvikkeiden valmistusturvallisuus

Elintarvikeyritysten on osoitettava käytäntöjensä ja prosessiensa terveysturvallisuus. Vastuullinen hygienia tuotteiden käsittely- ja pakkauslinjastoilla varmistaa tuotteiden tuoreuden sekä säilyvyyden ja täyttää yhä
tiukemmat kaupan ja kuluttajien vaatimukset. Nykyisten globalisoituneiden
toimitusketjujen lisääntyessä näiden vaatimusten toteuttaminen on haastavampaa kuin koskaan ennen.